اخبار و رویدادها: برگزاری کنفرانس بین المللی پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند دانشگاه با همکاری دانشگاه کامپیوتر اندونزی

دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۲- ۱۵:۵۴:۳۵

در راستای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی شاهرود با دانشگاه کامپیوتر اندونزی، نهمین کنفرانس بین المللی پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند ICSPIS در شهر بالی اندونزی برگزار گردید.

در راستای تفاهم نامه همکاری بین این دانشگاه با دانشگاه کامپیوتر اندونزی، نهمین کنفرانس بین المللی پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند THE 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SIGNAL PROCESSING AND INTELLIGENT SYSTEMS در تاریخ 23 و 24 آذر ماه 1402 در شهر بالی اندونزی برگزار شد.

دکتر حمید حسن پور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود و رئیس کنفرانس ICSPIS، در ابتدا این کنفرانس به صورت مجازی حضور یافت و ضمن عرض خیر مقدم از کلیه افرادی که صمیمانه در برگزاری موفقیت آمیز این رویداد مشارکت داشتند، قدردانی نمود و گفت:  حمایت تک تک افراد از جمله داوران ما که در کشورهای مختلف در بررسی مقالات همکاری داشتند، دانشگاه UNIKOM و رئیس این دانشگاه پروفسور Eddy Soeryanto Soegoto در خصوص سازماندهی این کنفرانس، دانشگاه STIKOM برای حمایت و میزبانی مشترک از کنفرانس و همچنین دکتر  Senny Luckyardi  موجب برگزاری شایسته این کنفرانس گردید.

دکتر حسن پور فراهم سازی بستری برای همکاری و تبادل دانش بین محققان سراسر جهان در زمینه موضوعات پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند را از جمله اهداف برگزاری سالیانه این کنفرانس برشمرد و ابراز داشت: کاربردهای مختلف هوش مصنوعی در بهبود زندگی انسان از موضوعات ارائه شده در این کنفرانس بود و نویسندگان برجسته ما موضوعات مختلف مرتبط با پردازش سیگنال و کاربردهای آن در تقویت هوش مصنوعی را ارائه نمودند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود، تاسیس این کنفرانس را در دانشگاه صنعتی امیرکبیر از جمهوری اسلامی ایران و دبیرخانه کنفرانس را در دانشگاه صنعتی شاهرود واقع در شهرستان شاهرود عنوان نمود و ابراز خرسندی کرد: امیدوارم این کنفرانس توانسته باشد فرصتی برای تقویت همکاری های علمی بین دو کشور مسلمان ایران و اندونزی فراهم کند.

اطلاعات و مقالات کنفرانس در لینک زیر قابل دسترس می باشد.

www.ICSPIS.IR