اخبار و رویدادها: جلسه تودیع و معارفه رئیس گروه امور فناوری، تجاری سازی و کارآفرینی دانشگاه برگزار شد.

سه شنبه ۸ اسفند ۱۴۰۲- ۱۵:۳۳:۱۰

با حضور معاون پژوهش و فناوری و مدیران این حوزه رئیس جدید گروه امور فناوری، تجاری سازی و کارآفرینی معرفی شد.

دکتر حمید حسن پور معاون پژوهشی و فناوری، ضمن تشکر از دکتر حسین تبار به خاطر قبول زحمت، از خدمات دکتر کرامتی در مدت زمان تصدی این پست تقدیر و تشکر کرد. ایشان در ادامه بیان کرد که فعالیتهای حوزه کارآفرینی دانشگاه در بین سایر دانشگاههای کشور برتر بوده و ابراز امیدواری کرد که با توجه به پتانسیل زیاد در این حوضه، با مدیریت جدید همچون گذشته در زمینه های مختلف در سطح کشور و وزارت عتف پیشرو باشد.

در ادامه نیز مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه ضمن تشکر از زحمات مدیریت قبلی و آرزوی موفقیت برای دکتر حسین تبار، به بیان کلی برنامه های حوزه کارآفرینی پرداخته و بیان کرد که با توجه به ایده های جدید در این حوزه با کمک مدیریت جدید، پیگیری مستمر جهت ارتقای بیشتر این حوضه خواهد شد.

در پایان نیز حکم مدیریت جدید از طرف دکتر حسن پور به عنوان نماینده رئیس دانشگاه، به دکتر حسین تبار اهدا گردید و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.