اخبار و رویدادها: پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز در مقطع کارشناسی ارشد

پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز در مقطع کارشناسی ارشد
شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۲- ۱۰:۲۳:۳۴

پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز در مقطع کارشناسی ارشد

پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز (سهمیه استعدادهای درخشان) در مقطع کارشناسی ارشد برای نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403

بدينوسيله به اطلاع مي­رساند دانشگاه صنعتی شاهرود در نظر دارد بر اساس شيوه­نامه اجرايي خود برای پذيرش بدون آزمون دانشجويان ممتاز در مقطع كارشناسي ارشد و در رشته ­های موجود در لیست پیوست براي سال تحصيلي1404-1403 اقدام به پذيرش دانشجو نمايد. لطفا به فایل های ذیل مراجعه نمایید:

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون ارشد- نیمسال اول 1403-1404-آپدیت شده

ظرفیت پذیرش استعدادهای درخشان در رشته های مختلف ارشد-آپدیت شده-1403

داوطلبان بايد وارد سامانه دانشجویان تحصیلات تکمیلی به آدرس https://lms.shahroodut.ac.ir/msc/ شده ابتدا با وارد شدن به قسمت سهمیه استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد با تکمیل اطلاعات و بارگذاری موارد خواسته­شده حداکثر تا تاریخ 10/12/1402 اقدام به ثبت نام نمایند (برای ورود به سامانه نام کاربری: کدملی و کلمه عبور: شماره موبایل خواهد بود)