اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه تودیع و معارفه رییس آزمایشگاه های دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جلسه تودیع و معارفه رییس آزمایشگاه های دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۲- ۰۹:۴۷:۵۰

برگزاری جلسه تودیع و معارفه رییس آزمایشگاه های دانشگاه صنعتی شاهرود

طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رییس دانشگاه صنعتی شاهرود دکتر محمد باقر رحمانی به عنوان رییس آزمایشگاه های این دانشگاه منصوب شد.

در این جلسه که سه شنبه 21 آذر 1402 با حضور معاون پژوهشی و فناوری، دکتر حسامی مشاور و رییس دفترریاست دانشگاه و مدیران حوزه معاونت پژوهشی  برگزار شد دکتر حمید حسن پور معاون پژوهشی و فناوری ضمن تبریک و قبول پذیرش این سمت از سوی دکتر رحمانی از خدمات و تلاشهای دکتر محمد باقر نظری رییس قبلی آزمایشگاه های مرکزی تقدیر و تشکر نمود. وی در ادامه گفت: آزمایشگاه ها و کارگاه ها به عنوان موتور پیش برنده تحقیقات و پژوهش محسوب می شوند.

همچنین دکتر حسامی به اهمیت جایگاه آزمایشگاه ها به عنوان مرکز پژوهش یاد کرد و از رییس قبلی تشکر و برای رییس جدید آزمایشگاه های مرکزی آرزوی موفقیت کرد.