اخبار و رویدادها: قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود- دانشكده فيزيك و مهندسي هسته اي

چهارشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۲- ۰۸:۰۴:۱۲

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود - دانشكده فيزيك و مهندسي هسته اي

درصورتیکه فیلم ارائه پایان نامه یا رساله در سامانه LMS بارگذاری گردد، علاوه بر هزینه های انجام پایان نامه، مبلغ 2٫000٫000 ریال به دانشجو پرداخت خواهد شد. پس از تحویل پایان نامه و تسویه ایرانداک، طبق مراحل زیر بارگذاری فیلم جلسه دفاع انجام گردد:

ورود به سامانه lms.shahroodut.ac.ir در پروفایل شخصی خود و بارگذاری فیلم (پاورپوینت ارائه شده) جلسه دفاع بر اساس فرمت مورد تأیید پژوهش -  در سامانه LMS اطلاعات بانکی خود را جهت پرداخت حق الزحمه بارگذاری فیلم وارد نمایید -  جهت دیدن  نمونه فیلم مورد تایید کتابخانه، به سایت دانشگاه صنعتی شاهرود، کتابخانه ، "راهنما" و نحوه تهیه فیلم جلسه دفاع مراجعه کنید-  در صورت داشتن سوال و راهنمایی لطفا پس از شماره‌گیری تلفن دانشگاه، با داخلی ۳۵۳۵ تماس گرفته شود.