اخبار و رویدادها: ثبت نام دانشجویان جدید الورود کارشناسی 1402

ثبت نام دانشجویان جدید الورود کارشناسی 1402
سه شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۲- ۱۱:۱۴:۰۷

ضمن خیر مقدم و آرزوی موفقیت برای دانشجویان نو ورود پس از انجام ثبت نام اینترنتی و مراجعه حضوری مطابق برنامه سازمان مرکزی در تاریخ 26-07-1402 اقدام زیر صورت پذیرید: برای مشاهده برنامه هفتگی و انتخاب واحد ، وارد سیستم گلستان به آدرس golestan.shahroodut.ac.ir شده واز طریق زیر نسبت به پرینت برنامه خود اقدام نمایید: "منوی ثبت نام- گزارشهای ثبت نام-ثبت نام-برنامه هفتگی دانشجو در طول ثبت نام"

اطلاعیه شماره 1_نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی (با آزمون و بدون آزمون) سال 1402

کلیک نمایید:

ضمن خیر مقدم و آرزوی موفقیت برای دانشجویان نو ورود
"منوی ثبت نام- گزارشهای ثبت نام-ثبت نام-برنامه هفتگی دانشجو در طول ثبت نام"-(گزارش 88)