پایان نامه > کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود > مهندسی مکانیک > مقطع کارشناسی ارشد > سال 1402
پدیدآورندگان:
مجید اصفهانی [پدیدآور اصلی]، محمد جعفری[استاد راهنما]، مهدی حیدری [استاد راهنما]
چکیده: پنل‌های ساندویچ سبک امروزه به طور گسترده در صنایع هوافضا، دریانوردی، اتومبیل‌سازی، ایستگاه‌های بادی و ساختمان سازی به دلیل نسبت سفتی خمشی به وزن بالا، عایق حرارتی عالی و قابلیت جذب انرژی بالا استفاده می‌شوند. در این پژوهش از روش های نوین همانند روش ساخت افزایشی برای تولید ورق های ساندویچی استفاده کردیم. این رویکرد توانایی استفاده از مواد مصرفی متنوع و بررسی اثر این مواد بر روی خواص مکانیکی نمونه ورق های تولید شده را برای ما ایجاد کرد. بدین منظور دو نوع ورق ساندویچی با هندسه هسته لانه زنبوری و در نظرگرفتن متغیرهای متعددی از جمله: ضخامت لایه، زاویه چاپ و نوع ماده مصرفی مورد بحث قرار گرفتند. سه نوع ورق با زاویه چینش 0،45،90 درجه و با ضخامت های 32/0، 24/0، 16/0 میلی متر تولید شدند. از آزمون های آزمایشگاهی کشش و خمش سه نقطه برای بررسی خواص نمونه ها بهره گرفته شد. نتایج بدست آمده نشان داد که ورق های ساندویچی ساخته شده از یک نوع ماده عملکرد بهتری در تحمل بار وارده از خود نشان دادند در حالی که ورق های ساخته شده از دو نوع ماده متفاوت به نسبت از استحکام بالاتری برخوردار بودند. تناسب بین ضخامت لایه ها و زاویه آن ها نیز اثر قابل توجهی بر خواص مکانیکی بدست آمده را از خودنشان دادند.
کلید واژه ها (نمایه ها):
#ورق ساندویچی- ساخت افزایشی-پرینتر سه بعدی-سازه شبکه ای –لایه چینی
محل نگهداری: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود
یادداشت: حقوق مادی و معنوی متعلق به دانشگاه صنعتی شاهرود می باشد.
تعداد بازدید کننده:
پایان نامه های مرتبط (بر اساس کلیدواژه ها)