پایان نامه > کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود > صنایع و مدیریت > مقطع کارشناسی ارشد > سال 1403
پدیدآورندگان:
بهنام ترکاشوند [پدیدآور اصلی]، سعید آیباغی اصفهانی[استاد راهنما]، رضا شیخ[استاد مشاور]
چکیده: رهبری پایدار به عنوان یک مدل حیاتی با اولویت مسئولیت اجتماعی، مسائل زیستمحیطی و اقتصادی توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این رویکرد بر ارائه ارزش پایدار به ذینفعان، نسلهای آینده و محیطزیست، در عین افزایش عملکرد سازمانی و کاهش هزینهها تمرکز دارد. این پژوهش نقش حیاتی رهبری سازمانی در پیشبرد رشد اقتصاد سبز در مواجهه با تغییرات محیطی جهانی را برجسته میکند و بر نیاز به رهبران متعهد که میتوانند سیاستها، استراتژیها و برنامههایی برای ترویج شیوههای زیستمحیطی سبز ایجاد کنند، تأکید دارد. این پژوهش به ارزیابی عملکرد مدیران صنایع غذایی استان البرز با استفاده از رویکرد سلسله مراتبی فازی شهودی بر اساس شاخصهای رهبری پایدار میپردازد. هدف این مطالعه پرداختن به عدم قطعیت و پیچیدگی پیرامون رهبری پایدار در سازمانها است که در نهایت به پیشرفت شیوههای پایدار و اقتصاد سبز کمک میکند. بنابراین، به اولویتبندی زیرمعیارها و رتبهبندی مدیران ۱۵ شرکت در صنایع غذایی با ترکیب تصمیمگیری چندمعیاره و تئوری فازی پرداخته است. دادههای جمعآوریشده از پرسشنامه طراحی شده برای تعیین میزان رهبری پایدار هر مدیر و کمک به اقتصاد سبز تجزیهوتحلیل میشود. نتایج نشان میدهد که مدیران شرکتهای زر ماکارون، دلپذیر و شکلات رضوان بالاترین رتبه را در رهبری پایدار دارند که نشاندهنده موفقیت آنها در پرداختن به مسائل پایداری حیاتی برای جامعه امروز است.
کلید واژه ها (نمایه ها):
#رهبری پایدار #عملکرد اقتصادی رهبری پایدار #عملکرد اجتماعی رهبری پایدار #عملکرد زیستمحیطی رهبری پایدار #تصمیمگیری چند معیاره #فرایند سلسله مراتبی فازی شهودی.
محل نگهداری: کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود
یادداشت: حقوق مادی و معنوی متعلق به دانشگاه صنعتی شاهرود می باشد.
تعداد بازدید کننده: