اخبار و رویدادها: ورزش دانشجویی، میدان امید و استعدادیابی قهرمانان آینده کشور است

ورزش دانشجویی، میدان امید و استعدادیابی قهرمانان آینده کشور است
دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵- ۱۲:۵۳:۴۵

ورزش دانشجویی، میدان امید و استعدادیابی قهرمانان آینده کشور است

دکتر سعید حبیبا، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، ورزش را عاملی مهم در ایجاد نشاط و امید میان دانشجویان دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم افتتاحیه هفدهمین المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، دیشب با حضور مسئولین ارشد کشوری و استانی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

در این مراسم، دکتر سعید حبیبا، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، ضمن قرائت پیام وزیر علوم، ورزش را عاملی مهم در ایجاد نشاط و امید میان دانشجویان دانست و گفت:

سیاست جدید سازمان امور دانشجویان، اعزام برگزیدگان المپیادهای ورزشی دانشجویی کشور به رقابت‌های جهانی ورزش دانشگاهی است.

وی رقابت دانشجویان در این المپیاد را فرصتی برای نمایش توانمندی‌ها و زمینه‌ساز استعدادیابی آنان از سوی مدیران ورزشی کشور عنوان کرد.

دکتر حبیبا با اشاره به برنامه‌ریزی انجام‌شده از سال گذشته اظهار داشت که مقرر شده است برگزیدگان مسابقات ورزشی در رشته‌های دانشگاهی برای حضور در المپیادها و رویدادهای جهانی ورزش دانشگاهی که هر سال در یکی از کشورهای جهان برگزار می‌شود، مورد توجه و برنامه‌ریزی قرار گیرند.

رئیس سازمان امور دانشجویان با قدردانی از تلاش مسئولان استان سمنان، فرمانداری ویژه شاهرود، دانشگاه صنعتی شاهرود و دست‌اندرکاران برگزاری این المپیاد ملی، بر نقش این رقابت‌ها در کشف استعدادهای ورزشی و ایجاد امید، شادی و نشاط در میان دانشجویان کشور تأکید کرد.

هفدهمین المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان پسر از امروز به مدت چند روز به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود در حال برگزاری است.

2 (116)IMG_01962 (29)IMG_0131


کلمات کلیدی: #دکتر حبیبا #معاون وزیر #رئیس سازمان دانشجویان #افتتاحیه المپیاد...2
12345