اخبار و رویدادها: برگزاری دوره آموزشی «کنترل خشم» ویژه کارکنان حراست و حفاظت فیزیکی

برگزاری دوره آموزشی «کنترل خشم» ویژه کارکنان حراست و حفاظت فیزیکی
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴- ۱۰:۱۹:۳۵

برگزاری دوره آموزشی «کنترل خشم» ویژه کارکنان حراست و حفاظت فیزیکی

به‌منظور ارتقای مهارت‌های فردی و سازمانی و افزایش سلامت روان محیط کار، دوره آموزشی «کنترل خشم» با حضور دکتر سعید نجمی، مدرس و مؤسس مؤسسه «حامیم» وابسته به حراست کل کشور، در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۸ و ۹ مهرماه ۱۴۰۴ در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دوره آموزشی «کنترل خشم» با هدف افزایش آگاهی کارکنان نسبت به کنترل هیجانات، کاهش تنش‌های شغلی، بهبود تعاملات میان‌فردی در محیط‌های اداری و ارتقای کیفیت خدمات امنیتی و حفاظتی با حضور دکتر سعید نجمی، مدرس و مؤسس مؤسسه «حامیم» وابسته به حراست کل کشور، در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۸ و ۹ مهرماه ۱۴۰۴ در تالار کوثر دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

 در این دوره آموزشی که به همت مدیریت حراست دانشگاه صنعتی شاهرود و با حضور بیش از ۱۲۰ نفر از پرسنل حراست و حفاظت فیزیکی دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید، مباحث متنوعی پیرامون مدیریت هیجان، کنترل خشم، و ارتقای ارتباطات مؤثر در محیط کار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر سعید نجمی در این کارگاه آموزشی با اشاره به اهمیت شناخت منشأ خشم در روابط شغلی و اجتماعی، بر لزوم تقویت مهارت‌های خودآگاهی و خودکنترلی تأکید کرد و گفت: کنترل خشم به‌ویژه برای افرادی که در موقعیت‌های حساس شغلی مانند حراست، حفاظت فیزیکی و ارتباط مستقیم با مراجعان فعالیت می‌کنند، نقشی کلیدی در حفظ سلامت روان، تصمیم‌گیری منطقی و تأمین امنیت محیط دارد.

وی در ادامه به روش‌های عملی کنترل خشم، از جمله شناسایی علائم هشداردهنده، تغییر نگرش و تقویت مهارت گفت‌وگو و حل مسئله اشاره کرد و افزود: اگر بتوانیم خشم را به شکل صحیح مدیریت کنیم، از آن به‌عنوان نیرویی برای رشد شخصی و بهبود روابط انسانی استفاده خواهیم کرد.

در پایان دوره، پرسش و پاسخ میان شرکت‌کنندگان و مدرس برگزار شد و حاضران ضمن قدردانی از برگزاری این کارگاه، بر تداوم چنین برنامه‌های آموزشی در حوزه مهارت‌های روان‌شناختی و ارتباطی تأکید کردند.

برگزاری چنین دوره‌هایی در دانشگاه صنعتی شاهرود در راستای تقویت سلامت روان کارکنان و ایجاد محیطی آرام و کارآمد در فضای دانشگاهی صورت می‌گیرد و گامی مؤثر در جهت تحقق اهداف فرهنگی و آموزشی دانشگاه محسوب می‌شود.

6


کلمات کلیدی: #  برگزاری دوره آموزشی #کنترل خشمف ویژه کارکنان #دانشگاه صنعتی شاهرود #دانشگاه علوم پزشکی #...3
12345