اخبار و رویدادها: مراسم تقدیر از مدیران و کارمندان نمونه و تجلیل از بازنشستگان سال ۱۴۰۳ دانشگاه

مراسم تقدیر از مدیران و کارمندان نمونه و تجلیل از بازنشستگان سال ۱۴۰۳ دانشگاه
سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴- ۰۹:۰۲:۳۴

مراسم تقدیر از مدیران و کارمندان نمونه و تجلیل از بازنشستگان سال ۱۴۰۳ دانشگاه

مراسم گرامیداشت روز کارمند، همراه با تقدیر از مدیران و کارمندان نمونه و تجلیل از بازنشستگان سال ۱۴۰۳، صبح روز یکشنبه ۲۳ شهریورماه ۱۴۰۴ به همت معاونت اداری، مالی و پشتیبانی و مدیریت امور اداری با همکاری روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم گرامیداشت روز کارمند، همراه با تقدیر از مدیران و کارمندان نمونه و تجلیل از بازنشستگان سال ۱۴۰۳، صبح روز یکشنبه ۲۳ شهریورماه ۱۴۰۴ به همت معاونت اداری مالی، مدیریت امور اداری و پشتیبانی  و با همکاری روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود در سالن دکتر پیروز واقع در دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک برگزار شد.

در آغاز، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر فندرسکی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جایگاه کارمندان را در نظام خدمت‌رسانی یادآور شد و گفت: بزرگ‌ترین نعمتی که خداوند به بندگانش عطا کرده، فرصت خدمت به دیگران است. هر کدام از ما در جایگاهی که قرار گرفته‌ایم، باید ببینیم چه کاری از دستمان برمی‌آید و در مسیر کمک به دیگران کوتاهی نکنیم. سخنان ایشان بر ارزش معنوی کار کارمندان و لزوم قدردانی از تلاش‌های پنهان و صادقانه آن‌ها تأکید داشت.

Binder1_Page_055Binder1_Page_026Binder1_Page_092

دکتر مرتضی ایزدی‌فرد، رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، ضمن تبریک روز کارمند و تقدیر از بازنشستگان، سخنان خود را آغاز کرد. وی با اشاره به پخش کلیپی از تصاویر و خاطرات بازنشستگان دانشگاه گفت: سال‌های خدمت این عزیزان سرشار از تجربه، همت و اخلاص بوده است. اکنون که وارد فصل تازه‌ای از زندگی شده‌اند، همچنان می‌توان از حضور و تجربیات ارزشمند آنان بهره‌مند شد. او همچنین افزود: در حقیقت همه کارکنان دانشگاه نمونه‌اند. انتخاب چند نفر به‌عنوان نمونه، صرفاً برای الگوسازی است و نه کاستن از ارزش تلاش دیگران. همه همکاران ما شایسته تقدیرند.

در ادامه، دکتر محمدعلی مولایی، معاون اداری و مالی دانشگاه، ضمن تبریک روز کارمند، کارمندان را نماد صمیمیت، اتحاد و ایستادگی دانست و اظهار داشت: صفا و همدلی در خانواده دانشگاه صنعتی شاهرود سرمایه‌ای ارزشمند است. با وجود محدودیت‌های بودجه در سطح کلان کشور و ناترازی در تخصیص اعتبارات وزارتخانه‌ها، دانشگاه ما توانسته است در برخی شاخص‌ها بالاتر از میانگین ملی عمل کند.

وی سپس گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته در معاونت اداری و مالی ارائه داد و از مدیران حوزه‌های مختلف به‌طور ویژه قدردانی کرد. دکتر مولایی همچنین برخی برنامه‌های آتی این معاونت را تشریح کرد و توضیح داد که اعتبارات رفاهی کارکنان در چارچوب قوانین به‌طور کامل تأمین شده و در برخی حوزه‌ها توفیقات چشمگیری داشته ایم.

او خطاب به کارکنان افزود: دغدغه‌های شما را می‌دانیم و تلاش ما این است که در حد توان شرایط بهتری فراهم کنیم. اتحاد و همدلی شما سرمایه اصلی دانشگاه است.

این مراسم با تقدیر از مدیران و کارمندان نمونه و تجلیل از بازنشستگان سال ۱۴۰۳ ادامه یافت.

2


کلمات کلیدی: #مراسم تقدیر #مدیران #کارمندان نمونه #تجلیل #بازنشستگان #سال ۱۴۰۳ #دانشگاه #...3
12345