اخبار و رویدادها: قدرشناسی از زحمات کارگر، از عالی‌ترین پشتوانه های سازندگی و تعالی در جامعه

قدرشناسی از زحمات کارگر، از عالی‌ترین پشتوانه های سازندگی و تعالی در جامعه
چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳- ۱۰:۳۷:۲۳

قدرشناسی از زحمات کارگر، از عالی‌ترین پشتوانه های سازندگی و تعالی در جامعه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مرتضی ایزدی فرد، رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود طی پیامی فرا رسیدن روز کارگر را به تمام کارگران و تلاشگران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، به خصوص کارگران خدوم دانشگاه صنعتی شاهرود تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

به یقین تلاش‌ها و زحمات عزیزانی که با دستان پرتوان خود در اعتلای نام میهن اسلامی کوشش می‌کنند ستودنی است. فرهنگ ارج نهادن به کار و تلاش و قدرشناسی از زحمات کارگر، از عالی‌ترین پشتوانه های سازندگی و تعالی در جامعه و توسعه و پیشرفت در کشور است. مقام والای کارگر چنان است که رسول اکرم (ص) بر دستان توانمندشان بوسه زده و با این عمل، به بهترین روش، منزلت شگرف این قشر عزیز را به تصویر کشیده است.

اینجانب بر خود لازم می دانم از کارگران عزیز میهن اسلامی به ویژه کارگران متعهد و پرتلاش  دانشگاه صنعتی شاهرود تقدیر و تشکر نمایم و روز کار و کارگر را به تمامی این تلاشگران والا مقام تبریک و تهنیت بگویم.
توفیق روز افزون، سلامتی و سعادت همه عزیزان را از خداوند منّان مسئلت می نمایم.