اخبار و رویدادها: حضور پر شور دانشگاهیان در مراسم دعای ندبه دانشگاه صنعتی شاهرود

حضور پر شور دانشگاهیان در مراسم دعای ندبه دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۶- ۱۴:۵۷:۰۶

حضور پر شور دانشگاهیان در مراسم دعای ندبه دانشگاه صنعتی شاهرود

دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا سلام الله علیها و گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین به پاسداشت شعائر اسلامی و افتتاح مسجد نور در مراسم دعای پر فیض و بركت ندبه شركت نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشگاهیان این دانشگاه به مناسبت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا سلام الله علیها و گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین به پاسداشت شعائر اسلامی و افتتاح مسجد نور روز جمعه 27 بهمن ماه جاری در مراسم دعای پر فیض و بركت ندبه با حضور سخنران حجت الاسلام و المسلمین سید احمد اكرمی  در محل مسجد نور پردیس مهندسی و فناوری های نوین این دانشگاه شركت نمودند.

photo_۲۰۱۸-۰۲-۱۶_۰۹-۳۵-۳۹

در راستای تجلیل از شركت كنندگان در این مراسم هدایای معنوی و فرهنگی از قبیل كمك هزینه سفر زیارتی كربلای معلی و مشهد مقدس از طریق قرعه كشی اهدا شد.

photo_۲۰۱۸-۰۲-۱۶_۰۷-۰۱-۱۱

شایان ذكر است این مراسم از طریق شبكه ی سراسری سیمای جمهوری اسلامی ایران ( شبكه شما و شبكه استانی سمنان ) به صورت زنده پخش گردید.