اخبار و رویدادها: دعوت از اقشار دانشگاهی شهرستان شاهرود برای حضور باشکوه در راهپيمايی 22 بهمن

دعوت از اقشار دانشگاهی شهرستان شاهرود برای حضور باشکوه در راهپيمايی 22 بهمن
شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۶- ۱۴:۳۶:۰۷

دعوت از اقشار دانشگاهی شهرستان شاهرود برای حضور باشکوه در راهپيمايی 22 بهمن

دعوت رئیس كميته دانشگاهیان ستاد دهه فجر از اقشار دانشگاهی شهرستان شاهرود برای حضور باشکوه در راهپيمايی 22 بهمن 1396

بسم الله الرّحمن الرّحيم

وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ (سوره قصص/5)

اراده ما بر اين قرار گرفته است كه به مستضعفين نعمت بخشيم، و آنها را پيشوايان و وارثين روي زمين قرار دهيم!

دهه فجر سرآغاز جشن و خيزش عظيم ملتي است که از وابستگي و ظلم و ستم و تبعيض به ستوه آمده بودند و با اين انقلاب بزرگ كه در بهمن سال 57 با استعانت از درگاه الهي و با رهبري معمار بزرگ انقلاب حضرت امام خميني (قدس سره) بر پا شد، شاهد ايراني سرافراز و سربلند و آزاد بر قلل رفيع افتخار هستيم؛ دهه فجر يادآور ياد وخاطره ابرمردي چون خميني کبير (ره) است که تا ابد نام بلندش درقلب ملت قهرمان ايران و تمامي آزادي خواهان جهان ثبت و ضبط گرديده است.

كميته دانشگاهیان ستاد برگزاري مراسم دهه فجر انقلاب اسلامي شهرستان شاهرود ضمن گرامیداشت سي و نهمين سالگرد پيروزي شكوه مند انقلاب اسلامي ايران، همگام و هم صدا با آحاد مردم مومن و انقلابي ايران اسلامي در راه آرمان هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي در ظل توجهات حضرت ولي عصر (عج) ضمن ميثاق مجدد با آرمان هاي نظام در جهت تحقق اهداف عاليه ايران اسلامي، از كليه اساتيد، كاركنان و دانشجويان عزيز شهرستان شاهرود جهت حضور منسجم و يکپارچه در راهپيمايي يوم ‌ا...  22 بهمن به منظور حفظ عزت و سربلندي ملت غيور و به نمايش در آوردن حس همدلي و اتحاد ملت بزرگ ايران در پشتيباني و حمايت از اهداف نظام و پيروي از منويات حكيمانه رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالي) دعوت مي نمايد.

معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه صنعتی شاهرود