اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان دومین همایش ملی "رویكردهای نوین آمایش سرزمین در ایران"

سه شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۶- ۰۷:۵۷:۴۴

در راستاى دستیابى به اهداف سند چشم انداز ملى و تنظیم نقش و رابطه برنامه هاى میان مدت توسعه با آمایش، دومین همایش ملی "رویكردهای نوین آمایش سرزمین در ایران" به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، باتوجه به اهمیت رویكردها و نگاه جدید آمایش سرزمین و نقش مهم آن در برنامه‌ریزی ملی، همایش دو روزه‌ای با عنوان "رویكردهای نوین آمایش سرزمین در ایران" در تاریخ دهم و یازدهم بهمن ماه سال جاری با هدف ایجاد عزم منطقه ای در مسوولان، اندیشمندان، صاحب نظران و تبیین و تحكیم جایگاه آمایش سرزمین در نظام اداره كشور توسط این دانشگاه و با همكاری استانداری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سایر دستگاه های اجرایی و با حمایت علمی انجمن آمایش سرزمین ایران برگزار می گردد.دكتر محمد حسن فولادی و دكتر رضا شیخ نیز به عنوان دبیر علمی و دبیر اجرایی این دوره از همایش می باشند.

آسیب شناسی كلی مقوله آمایش سرزمین درنظام تصمیم گیری وتصمیم سازی، آمایش سرزمین وتوسعه متوازن منطقه ای، راهكارهای اقتصادی وتامین منابع مالی اجرای مطالعات آمایش، چالش های تهیه مطالعات آمایش استان های كشور، مدیریت توسعه سرزمینی باتاكید برتعاملات استان های همجوار، وجوه تشابه ،افتراق ،آمایش سرزمین در رویكردهای نوین مدیریت شهرها(راهبردتوسعه شهرها)، راهكارهای اجرا وساماندهی طرح های آمایش استان ها، مدیریت بحران آب در دوره خشكسالی از دیدگاه آمایش سرزمین، نقش مدیریت، فرهنگ وتوسعه انسانی درآمایش سرزمین، كاربرد آمار و  سیستم های اطلاعات جغرافیایی در اجرای مطالعات آمایش سرزمین از جمله محورهای دومین همایش ملی "رویكردهای نوین آمایش سرزمین در ایران"می باشد.

شایان ذكر است براساس مصوبه شورای سیاستگذاری همایش، علاقه مندان می توانند با ثبت نام در قسمت كارگاه های آموزشی ارزیابی اقتصادی طرح های آمایشی،  مدیریت سازمانی در ادارات دولتی ، تعادل و توازن منطقه ای  و كارگاه روند اجرای مطالعات آمایشی درحوزه حبله رود از گواهینامه ای با مجوز وزارت علوم تحقیقات و فناوری و تایید مركز آموزش، پژوهش و توسعه اینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان  بهره مند گردند.

آدرس دبیرخانه: شاهرود، بلوار دانشگاه، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشكده مهندسی صنایع و مدیریت، طبقه دوم

ایمیل: Amayeshconf96@shahroodut.ac.ir

آدرس سایت: Amayeshconf96.ir