اخبار و رویدادها: برگزای مراسم شب دانشجویی با حضور دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزای مراسم شب دانشجویی با حضور دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۶- ۱۰:۲۶:۱۱

به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبی دانشگاه صنعتی شاهرود مراسم شب دانشجویی با حضور پر شور دانشجویان این دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، همزمان با میلاد پیامبر اكرم (ص) و امام صادق (ع) به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبی در دانشگاه عصر روز یكشنبه 12 آذر ماه جای مراسم جشنی با عنوان شب دانشجویی با حضور اساتید، كاركنان و بیش از 800 دانشجو در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار گردید.

این مراسم با موضوع انتخاب آگاهانه، ازدواجی عاشقانه و زندگی آسان و با هدف انتخاب فرد مورد علاقه زندگی متناسب با معیارهای مذهبی و دینی، با حضور دكتر قویدل به عنوان سخنران همراه بود.

اجرای تئاتر، برنامه های فرهنگی و برگزای مسابقات از دیگر برنامه های این مراسم بوده است.