اخبار و رویدادها: دومين كنفرانس ملي اطلاعات و محاسبات كوانتومي در دانشگاه صنعتي شاهرود

دومين كنفرانس ملي اطلاعات و محاسبات كوانتومي در دانشگاه صنعتي شاهرود
یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶- ۱۰:۵۹:۰۸

دومين كنفرانس ملي اطلاعات و محاسبات كوانتومي در دانشگاه صنعتي شاهرود

دومين كنفرانس ملي اطلاعات و محاسبات كوانتومي با هدف گردآوري متخصصان حوزه اطلاعات و محاسبات كونتومي در دانشكده فيزيك دانشگاه صنعتي شاهرود برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، دومين كنفرانس ملي اطلاعات و محاسبات كوانتومي ۱و ۲ شهريور ۹۶  در دانشكده فيزيك دانشگاه صنعتي شاهرود برگزار مي شود. هدف از برگزاري اين كنفرانس گردآوري متخصصان حوزه اطلاعات و محاسبات كوانتومي و به منظور به اشتراك گذاشتن يافته هاي علمي روز در اين حوزه و همچنين آشنايي هرچه بيشتر دانشجويان تحصيلات تكميلي با پژو هشها و پژوهشگران اين حوزه تحقيقاتي است.

مدل هاي رايانش كوانتومي، مترولوژي كوانتومي، فرآيندهاي انتقال اطلاعات، درهم تنيدگي، معيارها و كاربردهاي آن، ترموديناميك كوانتومي، رايانش توپولوژيك، شبيه سازي سيستم هاي كوانتومي، همدوسي كوانتومي از جمله محورهاي اين كنفرانس خواهد بود.

لازم به ذكر است آخرين مهلت دريافت مقالات در تاريخ 20 خرداد ماه 96 و آخرين مهلت ثبت نام  نيز 31تير ماه جاري مي باشد.

علاقه مندان جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانند به سايت www.psi.ir/farsi.asp?page=qi96 مراجعه نمايند.