اخبار و رویدادها: برگزاري جشن مبعث در دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي شاهرود

برگزاري جشن مبعث در دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي شاهرود
چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶- ۱۵:۰۹:۱۲

برگزاري جشن مبعث در دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي شاهرود

مراسم جشن مبعث پيامبر گرامي اسلام حضرت محمد مصطفي (ص) با حضور دانشگاهيان دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي شاهرود برگزارگرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، جشن مبعث پيامبر گرامي اسلام حضرت محمد مصطفي (ص) روز دوشنبه 4 ارديبهشت ماه جاري با حضور رئيس دانشگاه، اساتيد، اعضاي هيات علمي و دانشجويان دانشكده كشاورزي در سالن آمفي تئاتر اين دانشكده برگزار گرديد.

photo_2017-04-29_08-12-31

در ابتداي اين مراسم دكتر محمد رضا عامريان رئيس دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي شاهرود ضمن تبريك و خوش آمد گويي، فعاليت‌هاي فرهنگي را اولويت دانشگاه عنوان كرد و گفت: همه تلاش‌ مسولان رفاه دانشجويان و كاهش مشكلات آنهاست.

photo_2017-04-29_08-12-24

حجت الاسلام و المسلمين فندرسكي مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه نيز در اين مراسم ضمن اشاره به خصاياي اخلاقي پيامبر گرامي اسلام حضرت محمد (ص)، به بيان فلسفه بعثت پرداخت و مبعث را سرچشمه تحول عظيم در دنيا دانست و گفت: در اين روز دين اسلام به عنوان آخرين و كامل‌ترين دين معرفي گرديده است.

اجراي موسيقي سنتي توسط گروه موسيقي دانشگاه و قرائت اشعاري در مدح حضرت رسول اكرم(ص) توسط مهدي نصيري از ديگر برنامه هاي اين جشن بود.