اخبار و رویدادها: اعزام دانشجويان دانشگاه صنعتي شاهرود به اردوي زيارتي و فرهنگي مشهد مقدس

اعزام دانشجويان دانشگاه صنعتي شاهرود به اردوي زيارتي و فرهنگي مشهد مقدس
چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶- ۱۰:۲۹:۴۹

ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه صنعتي شاهرود اردوي زيارتي و فرهنگي به مقصد مشهد مقدس را براي دانشجويان اين دانشگاه برگزار مي نمايد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، تحت پوشش ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه اردوي زيارتي و فرهنگي به مقصد مشهد مقدس ويژه دانشجويان دختر از روز چهارشنبه مورخ 96/02/13 لغايت روز جمعه مورخ 96/02/15 و همچنين دانشجويان پسر از روز سه شنبه مورخ 96/03/02 لغايت روز پنج شنبه مورخ 96/03/04 برگزار خواهد شد.

لازم به ذكر است دانشجويان متقاضي شركت در اين اردو جهت ثبت نام مي توانند با به همراه داشتن يك برگ كپي كارت ملي از روز يكشنبه 96/02/03 لغايت 96/02/09 به دفتر ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه صنعتي شاهرود مراجعه نمايند.