اخبار و رویدادها: كتاب «ادب گفت‌وگو» اثر هيات علمي دانشگاه صنعتي شاهرود منتشر شد.

كتاب «ادب گفت‌وگو» اثر هيات علمي دانشگاه صنعتي شاهرود منتشر شد.
یکشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶- ۱۴:۴۵:۲۴

كتاب «ادب گفت‌وگو»  اثر هيات علمي دانشگاه صنعتي شاهرود منتشر شد.

كتاب «ادب گفت‌وگو» اثر دكتر مهدي ايرانمنش هيات علمي دانشكده علوم رياضي دانشگاه صنعتي شاهرود منتشر گرديد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، كتاب «ادب گفت‌وگو»  نوشته دكتر مهدی ايرانمنش هيات علمی دانشكده رياضی دانشگاه صنعتی شاهرود توسط انتشارات قائم در 340 صفحه منتشر شده است.بی شك آقای مهدی ايرانمنش در اين پژوهش ارزشمند خود به يكی از مهمترين موضوعات مورد نياز جامعۀ ما پرداخته‌ است. اين پژوهشگر نه تنها مسئله را از حيث نظری و شناسائی عوامل اجتماعی و درونيی مورد نياز برای تحقق گفت‌و‌گو،  به  خوبی مورد بررسی قرار داده‌، كه  شيوه‌های تحقق عملی گفت‌و‌گو در جامعه،  دغدغۀ  مهمتر ايشان بوده است.

photo_2017-04-24_09-06-03

در اين اثر از ديدگاه مؤلف، در ميان همۀ  مسائل، رفع مشكلات اخلاقی از جايگاه و اهميّت ويژه‌ای برخوردار است، چيزی كه گرچه همگان به ضرورت آن معترف هستند اما متأسفانه كمتر به مكانيسمهای اجرائی تحققِ آن در جامعه می پردازند. ايشان مدعی هستند  كه بسترسازی براي تحقق گفت‌و‌گو، در زمرۀ مهمترين مكانيسمهای اجرائی برای اخلاقی شدنِ روابط اجتماعی است. كتاب ادب گفت و گو درصدد است تا احكام، آداب و مهارتهای ارتباط‎ و گفت‌و‌گو‎ با ديگران را به جامعه بازشناسی كند و اين مهارت فراموش شده را احيا نمايد.