اخبار و رویدادها: اهم قوانين و مقررات مربوطه به درخواست مهماني دانشجويان

اهم قوانين و مقررات مربوطه به درخواست مهماني دانشجويان
یکشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶- ۰۸:۳۶:۵۷

اداره كل خدمات آموزشي دانشگاه صنعتي شاهرود با توجه به فرارسيدن زمان ثبت درخواست مهماني دانشجويان در سامانه نقل و انتقال وزارت علوم خلاصه اي از اهم قوانين و مقررات مربوطه را اعلام نمود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود و با توجه به زمان مهلت ثبت درخواست مهماني دانشجويان در سامانه نقل و انتقال وزارت علوم از ابتداي ارديبهشت تا پايان ارديبهشت ماه سال 1396 و  پيرو اطلاعيه ميهماني، تمديد ميهماني و انتقال اداره كل خدمات آموزشي اين دانشگاه، به اطلاع دانشجويان دوره كارشناسي مي ­رساند كه اخذ مجوز ميهماني و انتقال تنها از طريق سامانه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به آدرس اينترنتي http://mad.saorg.ir صورت مي ­پذيرد و به درخواست هاي خارج از سامانه فوق ترتيب اثر داده نخواهد شد، دانشجويان مي ­توانند به منظور اخذ مجوز انتقال، ميهماني و تمديد ميهماني از تاريخ 96/2/1 لغايت 96/2/31به آدرس اينترنتي فوق مراجعه نموده و ضمن مطالعه قوانين و مقررات مربوط، در صورت دارا بودن شرايط نسبت به ثبت درخواست اقدام نمايند. لازم به يادآوري است كه تقاضاي ميهماني، تمديد ميهماني و انتقال فقط يكبار در سال و صرفاً از طريق سامانه فوق امكان پذير مي ­باشد.