اخبار و رویدادها: تبریک ریاست دانشگاه در خصوص ارتقای مرتبه علمی دکتر حسن حسن آبادی

تبریک ریاست دانشگاه در خصوص ارتقای مرتبه علمی دکتر حسن حسن آبادی
چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵- ۱۲:۲۰:۵۸

تبریک ریاست دانشگاه در خصوص ارتقای مرتبه علمی دکتر حسن حسن آبادی

ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود طی نامه ای ارتقای مرتبه علمی دکتر حسن حسن آبادی عضو هیات علمی دانشکده فیزیک و مهندسی هسته ای از دانشیاری به استادی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، چهل و یکمین و چهل و دومین جلسه هیات ممیزه دانشگاه روز پنجشنبه 19 اسفند ماه جاری با حضور اعضای دوره جدید هیأت ممیزه دانشگاه برگزار شد و طی این جلسه پرونده ارتقاء دکتر حسن حسن آبادی عضو هیات علمی دانشکده فیزیک و مهندسی هسته ای از دانشیاری به استادی مطرح و پس از بحث و تبادل نظر و بررسی پرونده ایشان مورد موافقت قرار گرفت.

در بخشی از نامه تبریک دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود آورده شده است: ارتقاء مرتبه علمي جنابعالي از  دانشياري  به استادي را به شما و دانشگاه صنعتي شاهرود تبريك و از حضرتعالي تقدير مي نمايم، اميد است دانشگاه صنعتي شاهرود را با حضور در ليست يك درصد دانشمندان برتر جهان مفتخر نماييد، شايسته است كه مديران دانشگاه با همكاري لازم امكان كسب اين افتخار را فراهم نمايند. سلامت، سعادت، توفيق و  بهروزي شما را از خداوند منان مسالت دارم.