اخبار و رویدادها: برگزاری نمایشگاه خلاقیت، معماری، مکانیک و رباتیک در دانشگاه

برگزاری نمایشگاه خلاقیت، معماری، مکانیک و رباتیک در دانشگاه
سه شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۵- ۱۴:۳۲:۳۱

برگزاری نمایشگاه خلاقیت، معماری، مکانیک و رباتیک در دانشگاه

نمایشگاه خلاقیت، معماری، مکانیک و رباتیک در طبقه دوم تالار شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، نمایشگاه خلاقیت، معماری، مکانیک و رباتیک از شنبه 30بهمن الی دوشنبه 2 اسفند ماه جاری ساعت 9 صبح الی 16 بعدازظهر در طبقه دوم تالار شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود از سمت مرکز رشد و فناوری های نوین دانشگاه با همکاری موسسه لگوی آموزشی شاهرود برگزار می گردد.

دکتر اسماعیل محمودی سرپرست پژوهشکده دانشجویی دانشگاه با اشاره به برگزاری این نمایشگاه بیان نمود: در طی سه روز برگزاری برنامه های متنوعی ازجمله تقدیر از تیم های شرکت کننده درالمپیاد جهانی رباتیک 2016 هند، مسابقات دانشجویی خلاقیت، معماری ومکانیک، کارگاه آموزشی آشنایی با رباتیک در محل نمایشگاه برگزار می گردد.

دکتر محمودی افزود: افتتاح آزمایشگاه تخصصی رباتیک و مکانیک لگو در دانشکده ی مهندسی مکانیک نیز از برنامه های جانبی این نمایشگاه می باشد.

ایشان با بیان زمان اختتامیه ی نمایشگاه در روز دوشنبه 2 اسفند ماه جاری، از دانشجویان، اساتید و همکاران جهت بازدید از نمایشگاه دعوت به عمل آورد.