اخبار و رویدادها: برگزاری دوره های آموزشی GIS، Oasis montaj، Gemcom، SGeMS ، R توسط شاخه ی دانشجویی انجمن EAGE دانشگاه صنعتی شاهرود

شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۵- ۱۴:۳۲:۲۲

دوره های آموزشی GIS، Oasis montaj، Gemcom، SGeMS ، R توسط شاخه دانشجویی انجمن اروپایی مهندسین و پژوهشگران علوم زمین (EAGE) برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزاری دوره­ های آموزشی GIS، Oasis montaj، Gemcom، SGeMS ، R توسط شاخه ی دانشجویی انجمن اروپایی مهندسین و پژوهشگران علوم زمین (EAGE) (انجمن اروپایی مهندسین و پژوهشگران علوم زمین)  مستقر در   دانشکده­ ی مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود درترم جاری برگزار می گردد.

مهندس بیژن روشن ­روان رئیس شاخه دانشجویی انجمن فوق افزود: این انجمن طی نیمسال گذشته سه دوره آموزشی متلب، پترل و پردازش تصاویر ماهواره ­ای را با موفقیت برگزار نمود و امیدواریم بتوانیم طی نیمسال جاری نیز به برگزاری دوره ­های پرمخاطب بیش­تری بپردازیم.

ایشان با بیان این­که دانشجویان علاقه ­مند جهت شرکت در این دوره­ ها می­ توانند اطلاعات مورد نیاز را از طریق کانال تلگرام و یا صفحه­ ی اینستاگرام انجمن به نشانی: telegram.me/EAGESHUT  www.instagram.com/EAGE.SUT  دریافت نمایند؛ افزود: ثبت­ نام در دوره ­های Gemcom، SGeMS ، R و آموزش نکات ویرایشی به صورت اینترنتی می ­باشد که خبر آن متعاقباً از طریق تلگرام و اینستاگرام اعلام  می­ گردد.

رئیس شاخه ی دانشجویی انجمن هم­چنین افزود: دوره آموزش Oasis montaj از 25 بهمن 95 در قالب 10 جلسه و هم­چنین دوره­ ی GIS مقدماتی طی یک کارگاه آموزشی سه روزه توسط شاخه دانشجویی EAGE در دانشکده­ ی مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک این دانشگاه برگزار می­ شود. وی افزود: دانشجویان علاقه ­مند جهت شرکت در این دو دوره می­ توانند با شماره 09108060556 تماس حاصل نمایند.

در ضمن در پایان این کارگاه­ ها، به شرکت­ کنندگان در آن گواهینامه معتبر از سوی EAGE اعطا خواهد شد.