اخبار و رویدادها: دیدار صمیمانه ریاست دانشکده کشاورزی با دانشجویان

سه شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۵- ۱۵:۳۶:۳۸

نشست صمیمانه همراه با پرسش و پاسخ

دیدار صمیمانه ریاست دانشکده کشاورزی با دانشجویان

این دیدار به پیشنهاد بسیج دانشجویی دانشکده کشاورزی و با حضور ریاست و دانشجویان دانشکده در روز سه شنبه مورخ 23/09/1395 در محل آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید.

در این دیدار ابتدا بسیج دانشجویی دانشکده، بیانات مقام معظم رهبری که در خصوص وظیفه دانشجویان در قالب پاورپوینت بود را به نمایش گذاشتند. سپس آقای دکتر عامریان پس از تشکر و قدردانی از بسیج دانشکده جهت برگزاری این جلسه و تشکر از حضور دانشجویان، گزارشی از فعالیتهای انجام شده دانشکده ائم از خریدهای آزمایشگاهی، اعضاء هیات علمی جذب شده و ... ارائه نمودند. سپس جلسه با سئوالات و مشکلات دانشجویان ادامه یافت و ریاست دانشکده پس از گوش دادن به صحبت های دانشجویان، به سئوالات آنها پاسخ دادند و راهکارهایی برای رفع مشکلات آنها دادند. در پایان جلسه جوایزی که از سوی بسیج دانشجویی تهیه شده بود توسط ریاست دانشکده به دانشجویان برتر مسابقه دانشجویی " دانشجو یعنی..." اهداء شد.