اخبار و رویدادها: اکران فیلم یتیم خانه ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود

اکران فیلم یتیم خانه ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۹ آذر ۱۳۹۵- ۰۸:۱۲:۰۶

اکران فیلم یتیم خانه ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود

فیلم یتیم خانه ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود به همت کانون شهید آوینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اکران می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، فیلم یتیم خانه ایران به همت کانون شهید آوینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی شاهرود، یکشنبه 14 آذر ماه جاری ساعت 19 در محل تالار شقایق های این دانشگاه اکران می گردد.

تصویر گری هلوکاست مظلوم و ناشناخته ایرانی

انگلیس به عنوان یکی از استعمارگران قرن بیستم در جنگ جهانی اول، با وجود اعلام بی طرفی ایران وارد ایران می شود. به دنبال اشغالگری انگلیس، قحطی بسیار بزرگی ایران را در برمی گیرد. به طوری که به خاطر نقش‌آفرینی مستقیم اشغالگران انگلیسی، بیش از ۹ میلیون نفر از مردم ایران (از جمعیت ۱۸ میلیون نفری کشور) در اثر بیماری و گرسنگی درگذشتند، به طوری که از این اتفاق به عنوان یکی از بزرگ‌ترین هولوکاست‌های تاریخ یاد می‌شود که فیلم یتیم خانه ایران سعی در به تصویر در آوردن این وقایع را دارد.

فروش بلیط فیلم یتیم خانه ایران

13 الی 14 آذر – ساعت 12 الی 14 مقابل سلف مرکزی