اخبار و رویدادها: نشست مسئولین حوزه معاونت اداری و مالی با مسئولین امور عمومی ساختمان های دانشگاه

نشست مسئولین حوزه معاونت اداری و مالی با مسئولین امور عمومی ساختمان های دانشگاه
چهارشنبه ۳ آذر ۱۳۹۵- ۰۹:۳۳:۱۳

نشست مسئولین حوزه معاونت اداری و مالی با مسئولین امور عمومی ساختمان های دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مسئولین امور عمومی ساختمان های دانشگاه در نشستی با حضور دکتر مولایی معاون اداری و مالی، دکتر غیاثی مدیر امور اداری، مهندس صادقی مدیر فنی و طرح های عمرانی و مهندس نادمی رئیس اداره تعمیر و نگهداری به گفتگو و تبادل نظر پیرامون استفاده بهینه از فضاهای موجود و شرح وظایف امور محوطه پرداختند. در این نشست که به منظور ایجاد هماهنگی بیشتر و تاکید بر انجام وظایف مربوطه برگزار شده بود، محورهایی همچون مدیریت مصرف انرژی، نظارت بر حسن اجرای عملکرد نیروهای خدماتی مستقر در واحد، تکمیل فرم های ارزیابی مربوطه، بازدیدهای فصلی و دوره ای،  تعمیرات و نگهداری  مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر مولایی با اشاره به نقش برجسته مسئولین امور عمومی ساختمانها در ارتقا سطح عملکردی امور مربوط به حوزه های فنی، نکاتی را یادآور و از فعالیت این افراد در حوزه های مختلف تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه این نشست مسئولین امور عمومی ساختمان های دانشگاه به بیان نقطه نظرات خود جهت بهبود شرایط موجود پرداختند.