اخبار و رویدادها:  کسب مقام اول تیم SUT Riot دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات انتخابی سیزدهمین المپیاد جهانی رباتیک

دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵- ۱۷:۱۷:۳۸

دکتر علی خالقی عضو هیات علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: تیم این دانشگاه توانست مقام اول مسابقات انتخابی سیزدهمین المپیاد جهانی رباتیک را کسب نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود تیم این دانشگاه در مسابقات انتخابی سیزدهمین المپیاد جهانی رباتیک موفق به اخذ مقام اول گردید. دکتر علی خالقی عضو هیات علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به برگزاری دور مقدماتی انتخابی سیزدهمین المپیاد جهانی رباتیک مرداد ماه سال 95 در شاهرود خاطر نشان کرد: دور نهایی این مسابقات در رده دانشگاهی با حضور تیم های دانشگاه های مختلف از سرتاسر کشور 19 شهریور ماه سال جاری در محل هتل استقلال تهران برگزار گردید که تیم دانشگاه صنعتی شاهرود مقام اول این دور از مسابقات را کسب نمود.

وی با ابراز خرسندی از کسب سهمیه جهانی این دوره توسط تیم دانشگاه صنعتی شاهرود به برگزاری سیزدهمین دور از مسابقات در کشور هند اشاره کرد و گفت: تیم دانشگاه صنعتی شاهرود 5 تا 8 آذر ماه سال جاری در این مسابقات که با حضور 64 تیم از کشورهای مختلف برگزار می گردد شرکت خواهد نمود.

شایان ذکر است اعضای تیم دانشگاه صنعتی شاهرود دکتر علی خالقی هیات علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود و آقایان امین شاکری، مهدی محمدی دانشجویان کارشناسی ارشد رشته مکانیک می باشند.