اخبار و رویدادها: شروع ثبت نام متقاضیان جشنواره دانشجوی نمونه دردانشگاه صنعتی شاهرود + فرم های پیوست

سه شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۵- ۱۴:۱۰:۴۴

شروع ثبت نام متقاضیان بیست و پنجمین جشنواره دانشجوی نمونه از روز اول آبان ماه اعلام شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با توجه به جدول زمان بندی فرآیند دانشجوی نمونه سال 1395 ثبت نام متقاضیان در بیست و پنجمین جشنواره دانشجوی نمونه در تاریخ 95/08/01 (اول آبان ماه) اعلام شد.
لذا کلیه دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود جهت ثبت نام در جشنواره دانشجوی نمونه سال 95 بر اساس آیین نامه و شیوه نامه پیوست، از طریق سامانه ثبت نام به آدرس nemooneh.saorg.ir حداکثر تا تاریخ 95/08/20 مراجعه نموده و نسبت به تکمیل فرم ها طبق مفاد آیین نامه و شیوه نامه جشنواره اقدام و مستندات و مدارک پیوست شده را به دبیرخانه جشنواره واقع در طبقه دوم ساختمان مرکزی- دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی (آقای محمد علی ناصری رکاوندی) ارائه نمایند.

Eslahie-اصلاحیه آیین نامه دانشجوی نمونه

Nemooneh_Help-راهنمای ثبت نام در سامانه جشنواره دانشجوی نمونه