اخبار و رویدادها: برگزاری دومین کنفرانس ژئومکانیک نفت با همکاری دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری دومین کنفرانس ژئومکانیک نفت با همکاری دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱ آبان ۱۳۹۵- ۱۱:۱۲:۰۹

دومین کنفرانس ژئومکانیک نفت با همکاری دانشگاه صنعتی شاهرود در بهمن ماه سال جاری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود و رئیس هیئت مدیره انجمن ژئومکانیک نفت ایران، از برگزاری دومین همایش ژئومکانیک نفت، در بهمن امسال خبر داد و گفت: ژئومکانیک نفت یکی از گرایش‌های تازه است که قدمت آن در دنیا به 16 سال می‌رسد.

احمد رمضان زاده با بیان این که انجمن ژئومکانیک نفت ایران از سال 92 کار خود را آغاز کرده است افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود در این انجمن و همچنین تلاش اعضای آن، انجمن ژئومکانیک نفت ایران تاکنون از توسعه خوبی برخوردار بوده و جزو انجمن‌های ممتاز به شمار می رود.
رئیس هیئت مدیره انجمن ژئومکانیک نفت ایران، ضمن قدردانی از محمدرضا مقدم، معاون ، پژوهش و فناوری وزیر نفت، به دلیل حمایت‌های متعدد از این انجمن، خاطرنشان کرد: اولین همایش این انجمن با حمایت‌های معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت، اردیبهشت پارسال برگزار شد که تجربه موفقی بود، از این رو دومین همایش نیز بهمن برگزار می‌شود.