اخبار و رویدادها: ارتقاء سه عضو هیات علمی به رتبه دانشیاری

ارتقاء سه عضو هیات علمی به رتبه دانشیاری
جمعه ۳۰ مهر ۱۳۹۵- ۱۲:۱۸:۳۲

در جلسه 39 و 40 هیات ممیزه دانشگاه سه عضو هیات علمی به رتبه دانشیاری ارتقاء یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،در جلسه 39 و 40 هیات ممیزه دانشگاه در تاریخ پنجشنبه 29 مهر ماه سه عضو هیات علمی  به رتبه دانشیاری ارتقاء یافتند.

در این جلسه دکتر فاتح رییس دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات اعضای محترم دوره سوم هیات ممیزه و آرزوی موفقیت برای آنان ، ابراز نمودند دانشگاه با ترسیم  مسیر پیشرفت در راستای اجرای آیین نامه جدید ارتقای هیات علمی زمینه افزایش فعالیت های پژوهشی همکاران را بیش از گذشته فراهم نماید.

در ادامه اعضای جلسه به بررسی پیرامون موضوعات جلسه پرداختند و آقایان دکتر محمود نوروزی از دانشکده مکانیک،دکتر حمید آقاجانی  و دکتر علی نجاتی دو عضو هیات علمی دانشکده معدن ،نفت و ژئوفیزیک از مقام استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافتند.