اخبار و رویدادها: برگزاری همایش خانوادگی در پردیس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری همایش خانوادگی در پردیس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۶ مهر ۱۳۹۵- ۱۱:۲۳:۲۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه هماهنگی در خصوص همایش پیاده روی خانوادگی روز دوشنبه با حضور معاونت فرهنگی و اجتماعی و حوزه های مرتبط در دفتر معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

این همایش به مناسبت روز خانواده، تکریم بازنشستگان و هفته تربیت بدنی در روز جمعه مورخ 09/07/95 در محل پردیس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار خواهد شد.

برنامه های این همایش با پیاده روی ساعت 8 صبح در محل پردیس معدن آموزشی دانشگاه آغاز و در ادامه هم برنامه های شاد و مفرحی مانند غرفه آموزش دسر به خانم ها،آموزش اریگامی برای کودکان، قصر بادی، موشک آبی،خودرو بیابانگرد و ورزش هایی از قبیل تنیس روی میز، والیبال، پرتاب حلقه، فریزبی و فوتبال دستی برگزار می شود.

زمان حرکت ساعت 7 صبح از جلو درب اصلی دانشگاه