اخبار و رویدادها: برخورد اولین چاه اکتشافی حفر شده به مجرای کارستی در یکی از طرح های تحقیقاتی دانشگاه صنعتی شاهرود

پنج شنبه ۱ مهر ۱۳۹۵- ۰۸:۴۶:۲۷

اولین چاه اکتشافی حفر شده در یکی از طرح های تحقیقاتی برون دانشگاهی دانشکده علوم زمین، دانشگاه صنعتی شاهرود دقیقاً به یک مجرای کارستی برخورد کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر غلامحسین کرمی گفت: خوشبختانه اولین چاه اکتشافی حفر شده در یکی از طرح های تحقیقاتی برون دانشگاهی دانشکده علوم زمین، دانشگاه صنعتی شاهرود دقیقاً به یک مجرای کارستی برخورد کرده است وآب به صورت طبیعی با آبدهی بسیار زیاد از دهانه چاه خارج می شود.

وی تصریح کرد: آبخوانهای کارستی، آبخوان هایی هستند که آبهای موجود در آنها به لحاظ کمی و کیفی از اهمیت بالایی برخوردار هستند، از آنجایی که این آبخوانها بسیار ناهمگن هستند و در اغلب آنها آب در مجاری خاصی جریان دارد،  احتمال برخورد چاه با این مجاری نسبتاً ضعیف است.

مجری این طرح ابراز داشت: یکی از طرحهای تحقیقاتی برون دانشگاهی دانشکده علوم زمین در باره مکان یابی محل   حفر چاه در آبخوانهای کارستی است که آبهای زیرزمینی موجود در آنها به دلیل شرایط توپوگرافی و زمین شناسی از کشور خارج می شوند، در این طرح تحقیقاتی سه محدوده برای حفر چاه معرفی شده است.

دکتر کرمی در پایان افزود: دکتر عزیزالله طاهری و دکتر هادی جعفری در اجرای این طرح همکاری داشته اند.

کلمات کلیدی: #اولین چاه اکتشافی حفر شده