اخبار و رویدادها: دکتر فاتح: افتخار دارم که به عنوان رییس دانشگاهی هستم که مجموعه ای همراه، همدل و مهربان را در کنار خود دارم .

دوشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۵- ۱۵:۳۹:۴۳

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود٬ دکتر محمدمهدی فاتح صبح روز دوشنبه در جلسه تقدیر و معارفه مدیر تحصیلات تکمیلی این دانشگاه که با حضور روسای دانشکده ها در محل معاونت تحصیلات تکمیلی این دانشگاه برگزار شد. اظهار داشت: که مولفه منابع انسانی مهمترین مولفه توسعه است .

رییس دانشگاه صنعتی شاهرود در ابتدای جلسه آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفتند و سالی سرشار از موفقیت را آرزو کردند، همچنین با تبریک عید بزرگ غدیر خم خواستار عاقبت بخیری برای همه شدند.

وی با تقدیر از زحمات و خدمات دکتر ایزدی فرد او را یکی از سرمایه های گرانقدر دانشگاه دانست و افزود اگر انسان دانایی باشیم باید از سرمایه های خود استفاده کنیم. وی با تشکر از دکتر کرمی برای قبول مسولیت و تایید ایشان گفت امیدوارم با بهره مندی از تجارب قبلی شاهد موفقیت های روزافزون این حوزه باشیم.

دکتر فاتح گفت: افتخار دارم که به عنوان رییس دانشگاهی هستم که مجموعه ای همراه، همدل و مهربان را در کنار خود دارم که همواره در این راه تلاش می کنند و الحمدالله هر روز شاهد یک موفقیت در مجموعه دانشگاه هستیم. وی تکریم را عامل مهمی در بهبود سرمایه های انسانی معرفی نمود و اظهار داشت: دانشگاه از هر مناسبتی برای ارج نهادن به نیروهای خود استفاده نموده است. دکتر فاتح گفت: ما هر چه به دست آورده ایم حاصل تلاش شماست و امیدوارم خداوند به این هم افزایی و همراهی بیفزاید.

رییس دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به طرح آمایش آموزش عالی ابراز داشت: دانشگاه صنعتی شاهرود یک نهاد ملی با هیات ممیزه مستقل، هیات امنای مستقل و هیات جذب مستقل است و به طور مستقیم زیر نظر وزارت علوم اداره می شود.

کلمات کلیدی: #تودیع و معارفه