اخبار و رویدادها: آگهی مناقصه خرید مواد اولیه و طبخ و توزیع غذای دانشجویی

آگهی مناقصه خرید مواد اولیه و طبخ و توزیع غذای دانشجویی
سه شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۵- ۱۳:۵۱:۲۷

دانشگاه صنعتی شاهرود در نظر دارد خرید مواد اولیه و طبخ و توزیع غذای مورد نیاز خود را از طریق مناقصه عمومی به پیمانکار حقوقی واجد شرایط و با رعایت آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه واگذار نماید.

لذا بدین وسیله از کلیه متقاضان دارای تایید صلاحیت از وزارت کار و امور اجتماعی دعوت بعمل می آید حداکثر ظرف مدت ده روز از تاریخ نشر این آگهی جهت دریافت اسناد مناقصه و بازدید از امکانات و تجهیزات در ساعات اداری به دانشگاه صنعتی شاهرود واقع در شاهرود – میدان هفتم تیر(دبیرخانه مرکزی) و یا به سایت دانشگاه :WWW.shahroodut.ac.ir مراجعه نمایند.

تلفن تماس: 7-32392204 داخلی 2358

معاونت دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود