اخبار و رویدادها: رییس دانشگاه صنعتی شاهرود: تکریم، لازمه استفاده از سرمایه های انسانی است

رییس دانشگاه صنعتی شاهرود: تکریم، لازمه استفاده از سرمایه های انسانی است
چهارشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۵- ۱۴:۲۸:۵۲

رییس دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: عنصر اصلی در هم گرایی، هم افزایی و استفاده از سرمایه های انسانی، تکریم است.

دکتر محمد مهدی فاتح صبح چهارشنبه در آیین گشایش پنجاه و دومین نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه 9 کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود، با تبریک هفته دولت از همه افرادی که به به این مملکت خدمت می کنند تقدیر نمود. وی تأکید کرد: آنچه که می تواند کشور را متحول کند، نه ذخایر نفت و گاز، بلکه سرمایه های انسانی است.

وی تکریم را عامل مهمی در بهبود سرمایه های انسانی معرفی نمود و اظهار داشت که دانشگاه از هر مناسبتی برای ارج نهادن به نیروهای خود استفاده نموده است.
وی افزود:برای ایجاد تغییر در آینده باید تغییر در اندیشه ها و اهداف به وجود آید.
ایشان با بیان اینکه ما در دنیای اندیشه خود زندگی می کنیم، یادآور شد: اصرار بر افکار قدیمی موجب در جا زدن می شود.

رییس دانشگاه صنعتی شاهرود با تأکید بر لزوم احترام گذاشتن به شأن انسان ها گفت: وقتی از افراد نظرخواهی شده و نظرات آنان نیز مورد توجه قرار می گیرد، کار را متعلق به خود دانسته و با رغبت بیشتری انجام می دهند.
دکتر فاتح ابراز داشت: ایجاد فضای باز برای نظر خواهی از اساتید و کارمندان و دانشجویان و شکل گیری فضای مثبت فرهنگی برای بهبود وضعیت دانشگاه بسیار مفید بوده  و ما همچنان با این رویه جلو می رویم.

با توسعه همفکری و هم افزایی و برخورداری از رافت و وحدت مسایل حل شد

وی با اشاره به فضای دانشگاه در ابتدای پذیرش مسئولیت خود، اضافه کرد: در ابتدا دانشگاه با کسری 25 درصدی بودجه برای انجام تعهدات ضروری مواجه بود و فضای دانشگاه برای مطالباتی که داشتند بغض کرده بود اما با توسعه همفکری و هم افزایی و برخورداری از رافت و وحدت مسایل حل شد و با تلاش و کوشش مستمر همکاران عزیز امسال شاهد افزایش چشمگیر عملکرد دانشگاه نسبت به سال پیش هستیم.

دانشگاه صنعتی شاهرود، تولید دانش و فناوری و حرکت علمی را شعار خود قرار داد.

رییس دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به وجود 303 عضو هیات علمی و 14 دانشکده فعال در این دانشگاه گفت:  که دانشگاه صنعتی شاهرود، تولید دانش و فناوری و حرکت علمی را شعار خود قرار داد.

حتی یک حکم انضباطی به دلیل فعالیت سیاسی برای دانشجویان صادر نشده است.

دکتر فاتح تأکید کرد: ما فضای سیاسی را قدر می نهیم اما سیاسی کاری نداریم و کم ترین وقت دانشگاه صرف حاشیه ها می شود.
وی ادامه داد: در این مدت حتی یک حکم انضباطی به دلیل فعالیت سیاسی برای دانشجویان صادر نشده است.
فاتح با بیان اینکه باید  خدامحوری، باورهای دینی و میهن دوستی را سرلوحه کار خود قرار داده و  خود محوری را کنارگذاشته افزود: دانشجویان فرزندان ما هستند و باید با مهربانی و دلسوزی به آنها فرصت تمرین داد چرا که مدیران و کارشناسان آینده کشور خواهند شد.
وی همچنین با اشاره به تلاش برای افزایش درآمدهای دانشگاه، افزود: تعداد قراردادها با بخش صنعت افزایش یافت و بنیاد خیرین تاسیس شد.
رییس دانشگاه صنعتی شاهرود تصریح کرد: این دانشگاه هم اکنون دارای حدود چهل هزار متر مربع فضای عمرانی در حال ساخت است .

کلمات کلیدی: #پنجاه و دومین نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه9