اخبار و رویدادها: اطلاعیه4؛ زمانبندی مصاحبه رشته شغلی کارشناس تحلیل گر سیستم (آزمون استخدام قراردادی مورخ 17/7/94)

چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۵- ۱۲:۴۸:۳۱

زمانبندی مصاحبه رشته شغلی کارشناس تحلیل گر سیستم

فهرست اولیه پذیرفته شدگان آزمون استخدام قراردادی مورخ 17/7/94 دانشگاه صنعتی شاهرود

اولویت های آزمون استخدام نیروی قراردادی دانشگاه با توجه به نمرات مکتسبه و سهمیه های لحاظ شده به شرح پیوست جهت مصاحبه عمومی و تخصصی اعلام می گردد. بدیهی است انعقاد قرارداد با افراد پذیرفته شده بعد از مصاحبه و طی فرآیند گزینش منوط به اخذ مجوز از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور خواهد بود.

زمانبندی مصاحبه رشته شغلی کارشناس تحلیل گر سیستم پیوست می باشد و  زمانبندی مصاحبه افراد باقی مانده (قبول شدگان اولیه ) این رشته شغلی متعاقباً اعلام خواهد شد.

با آرزوی توفیق الهی

مدیریت امور اداری