اخبار و رویدادها: سومین کنگره ملی زغال سنگ ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

سومین کنگره ملی زغال سنگ ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود
دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۵- ۱۱:۵۵:۴۹

سومین کنگره ملی زغال سنگ ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

سومین کنگره ملی زغال سنگ ایران 9 و 10 شهریورماه ۹۵ در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود سومین کنگره ملی زغال سنگ ایران با هدف بررسی جایگاه زغال سنگ در صنایع برتر ایران، آشنایی با آخرین دستاوردهای صنعت معدن زغال سنگ، گسترش ارتباط بین صنایع و دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی منطبق بر نیازهای واحدهای صنعتی و ارائه راهکارهایی برای بهبود و ارتقای وضعیت کنونی این صنعت برگزار می شود.

محورهای این کنگره شامل زمین‌شناسی، اکتشاف، استخراج، فرآوری مواد معدنی، مکانیک سنگ ایمنی، بهداشت و محیط‌ زیست و موضوعات وابسته هستند.

آخرین مهلت ارسال اصل مقالات به این کنگره 31 تیر ماه 1395 و آخرین مهلت ثبت نام در همایش نیز 15 مرداد 1395 اعلام شده است.

لازم به ذکر است دبیرخانه دائمی این کنگره در دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود قرار دارد.