اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه آموزشی «همبستگی های کوانتومی، سنجش کوانتومی و کاربردهای آن» در دانشگاه صنعتی شاهرود

شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۵- ۱۲:۲۴:۵۱

کارگاه آموزشی «همبستگی های کوانتومی، سنجش کوانتومی و کاربردهای آن» به همت گروه فیزیک بنیادی دانشگاه صنعتی شاهرود در این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، کارگاه آموزشی«همبستگی های کوانتومی، سنجش کوانتومی و کاربردهای آن» ششم خردادماه به همت گروه فیزیک بنیادی (اطلاعات کوانتومی) در دانشکده فیزیک این دانشگاه برگزار خواهد شد.

اطلاعات کوانتومی، همبستگی های کوانتومی، سنجه های کوانتومی، ترمودینامیک کوانتومی و سیستم های باز کوانتومی از محورهای این کارگاه است.

سید جواد اخترشناس(دانشگاه فردوسی مشهد)،علی رضا خانی(دانشگاه فردوسی مشهد)، لاله معمارزاده (دانشگاه صنعتی شریف)، مرتضی رفیعی (دانشگاه صنعتی شاهرود) و سحر علیپور (مرکز تحقیقات فیزیک نظری) از سخنرانان این کارگاه آموزشی هستند.

مرتضی رفیعی، مصطفی عنابستانی و حسین موحدیان اعضای کمیته اجرایی این کارگاه خواهند بود.

گواهی شرکت در کارگاه به شرکت کنندگان اعطاء می شود.