اخبار و رویدادها: برگزاری جشن میلاد سرداران عشق در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جشن میلاد سرداران عشق در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۵:۱۲:۵۰

برگزاری جشن میلاد سرداران عشق در دانشگاه صنعتی شاهرود

همزمان با فرا رسیدن ایام ولادت حضرت امام حسین(ع)، حضرت عباس(ع) و حضرت امام زین العابدین (ع) جشن بزرگ میلاد توسط هئیت مذهبی فاطمیون دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، همزمان با نخستین روزهای سراسر نور و سرور ماه شعبان المعظم، جشن ولادت حضرت امام حسین(ع)، حضرت ابوالفضل العباس(ع) و حضرت امام سجاد (ع) به همت هیات مذهبی فاطمیون این دانشگاه، دوشنبه شب، سه شنبه شب و چهارشنبه شب ،20 تا 21 اردیبهشت ماه در مسجد پیامبر اعظم (ص) این دانشگاه برگزار می شود.

این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام دکتر محسن حسن زاده لیله کوهی و نوای کربلایی علی رضا جواهری از مداحان اهل بیت(ع) همراه است.

ساعت حرکت سرویس از مقابل درب خوابگاه جهت ایاب و ذهاب علاقه مندان شرکت در این مراسم ساعت  20 و 30 دقیقه خواهد بود.