اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقات بتن در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مسابقات بتن در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۱:۱۶:۰۰

دبیر انجمن علمی دانشجویی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری اولین دوره مسابقات بتن با استفاده از مواد بازیافتی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، ایمان آقایان گفت: اولین دوره مسابقات بتن با استفاده از مواد بازیافتی به همت انجمن علمی دانشجویی عمران، چهارم خرداد ساخت بتن و یازدهم این ماه تست مقاومت برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه علاقه مندان جهت ثبت نام در این دوره از مسابقات فرصت دارند تا چهاردهم اردیبهشت ماه سال جاری به انجمن علمی دانشجویی عمران مراجعه کنند، افزود: جلسه توجیهی چهاردهم اردیبهشت ماه ساعت 11 و 30 دقیقه الی 12 و 30 دقیقه برگزار می شود.

آقایان هزینه شرکت هر تیم را 20 هزار تومان عنوان کرد و اظهار داشت: جوایز تیم های اول تا سوم به ترتیب 600 ،300و 200 هزار تومان خواهد بود.

دبیر انجمن علمی دانشجویی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود خاطر نشان کرد: علاقه مندان جهت اطلاعات بیشتر می توانند با دبیرخانه مسابقات به شماره 09152629141 تماس حاصل فرمایند.