اخبار و رویدادها: برگزاری جلسات بحث آزاد به زبان انگلیسی در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جلسات بحث آزاد به زبان انگلیسی در دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۵- ۱۲:۴۳:۲۰

برگزاری جلسات بحث آزاد به زبان انگلیسی در دانشگاه صنعتی شاهرود

دبیر انجمن علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری جلسات بحث آزاد به زبان انگلیسی  در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، رامین یونسیان گفت: یک دوره جلسات بحث آزاد به زبان انگلیسی در قالب هفت جلسه توسط انجمن علمی دانشجویی زبان در این دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه این دوره از جلسات 31 فروردین، 6 اردیبهشت، 8 اردیبهشت، 12 اردیبهشت، 15 اردیبهشت، 21 اردیبهشت و 27 اردیبهشت ساعت 12 الی 13 و 30 در محل ساختمان  کلاس ها برگزار می شود اظهار داشت: ایجاد انگیزه در دانشجویان جهت ارتقاء سطح زبان انگلیسی دانشجویان و همچنین ایجاد فضای مناسب جهت تبادل نظر به زبان انگلیسی از مهم ترین اهداف برگزاری این دوره است.