اخبار و رویدادها: کارگاه آموزشی « ترابرد ذرات باردار و آشنایی با نرم افزار CST »

کارگاه آموزشی « ترابرد ذرات باردار و آشنایی با نرم افزار CST »
یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۵- ۰۹:۴۴:۳۱

کارگاه آموزشی « ترابرد ذرات باردار و آشنایی با نرم افزار CST »

دانشکده فیزیک و مهندسی هسته ای دانشگاه صنعتی شاهرود کارگاه آموزشی « ترابرد ذرات باردار و آشنایی با نرم افزار CST » را در تاریخ 30 اردیبهشت ماه 1395 برگزار می نماید.

شرکت کنندگان در این کارگاه یک روزه با مفاهیم فیزیکی و نحوه ترابرد ذرات باردار در میدان های الکتریکی و مغناطیسی با استفاه از نرم افزار CST آشنا خواهند شد.

سخنرانان:

دکتر مسلم سوهانی، دکتر احسان ابراهیمی بسابی

هزینه شرکت در کارگاه:

دانشجویی: 250000 ریال، آزاد: 500000 ریال

این هزینه شامل حق شرکت در کارگاه، تهیه نرم افزار و هزینه پذیرایی میان وعده می‌باشد.

شماره حساب واریز وجه ثبت نام: 2923082193 بانک تجارت، بنام حساب مشترک حوزه معاونت پژوهشی

آخرین مهلت ثبت نام: 15 اردیبهشت ماه 1395

با توجه به محدودیت پذیرش، تاییدیه نهایی پذیرش از طریق پست الکترونیکی به متقاضیان ارسال خواهد شد.

پذیرفته شدگان نهایی می بایست حداکثر تا تاریخ 20/02/1395 نسبت به واریز وجه ثبت نام و ارسال تصویر فیش واریزی به پست الکترونیکی  physic.workshops@gmail.com اقدام نمایند.

نکات مهم ثبت‌نام در کارگاه:

گواهی شرکت در کارگاه به شرکت کنندگان اعطاء می گردد.

به همراه داشتن لپ تاپ در این کارگاه الزامی می باشد.

با توجه به محدودیت ظرفیت اولویت ثبت نام با دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری می باشد.

کمیته اجرایی:

دکتر مسلم سوهانی، دکتر احسان ابراهیمی بسابی