اخبار و رویدادها: کسب سهمیه حضور در المپیاد توسط دانشجویان بدمینتون کار دانشگاه صنعتی شاهرود

کسب سهمیه حضور در المپیاد توسط دانشجویان بدمینتون کار دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۴- ۱۳:۵۳:۳۹

کسب سهمیه حضور در المپیاد توسط دانشجویان بدمینتون کار دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از کسب سهمیه حضور در سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور توسط دو نفر از دانشجویان بدمینتون کار این دانشگاه در رقابت های منطقه سه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: حمید عراقی و فرید سیادت زاده دانشجوی این دانشگاه در رقابت های بدمینتون دانشگاه ها و موسسات آموزشی عالی منطقه سه که به میزبانی دانشگاه بجنورد برگزار شد، توانستند در دوبل آزاد مقام دوم را کسب و سهمیه حضور در سیزدهمین المپیاد کشوری که تابستان سال آینده به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود را از آن خود کنند.

وی تصریح کرد: در بخش تیمی نیز که با حضور شش تیم  از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه برگزار شد، فردوسی مشهد اول شد، دانشگاه سمنان به مقام دوم رسید و دانشگاه حکیم سبزواری نیز در سکوی سوم قرار گرفت.

دکتر حسنی گفت: در بخش انفرادی هم بازیکنانی از دانشگاه فردوسی مشهد مقام اول و دوم و  دانشگاه بجنورد نیز به مقام سوم دست یافت.

تیم بدمینتون دانشگاه صنعتی شاهرود در رقابت های منطقه سه به سرپرستی مجتبی حیدری و مربیگری ایمان گنجی حضور داشت.