اخبار و رویدادها: گشایش نمایشگاه عکس وقایع انقلاب در دانشگاه صنعتی شاهرود

گشایش نمایشگاه عکس وقایع انقلاب در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۴- ۱۱:۱۸:۳۱

گشایش نمایشگاه عکس وقایع انقلاب در دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود از گشایش نمایشگاه عکس وقایع انقلاب با عنوان«یک نگاه یک اندیشه» به مناسبت بزرگداشت دهه فجر در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مهدی برادران افزود: نمایشگاه عکس در دو بخش روزشمار وقایع انقلاب و نشریات انقلابی و دستاوردهای انقلاب، همزمان با هفتمین روز دهه مبارک فجر در تالار شقایق های این دانشگاه برپا و تا بیست و هفتم این ماه ادامه دارد.

وی تصریح کرد: در این نمایشگاه بیش از یکصد و 50 قطعه پوستر و عکس  از وقایع قبل از انقلاب سال 57 تا 12بهمن سالروز ورود امام به میهن اسلامی و راهپیمایی ادوار مختلف با هدف آشنایی دانشجویان به نمایش گذاشته شده است.

دکتر برادران اظهار داشت: این آثار به خوبی مبارزه مردم علیه حکومت شاهنشاهی و نقش آنها در پیروزی انقلاب اسلامی را نشان می دهد.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود خاطر نشان کرد: علاقه مندان می توانند تا بیست و هفتم سال جاری هر روز از ساعت 9 صبح الی 18 عصر از این نمایشگاه دیدن فرمایند.