اخبار و رویدادها: دکتر فاتح به عنوان عضو کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان سمنان منصوب شد

یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۴- ۰۸:۵۷:۳۷

طی حکمی از سوی دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمدمهدی فاتح رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان عضو کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان سمنان منصوب شد.

در قسمتی از این حکم آمده است: بر اساس آیین نامه اجرایی شورای برنامه ریزی و توسعه استان، مصوب هیأت محترم وزیران، با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به عنوان عضو کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری در استان سمنان منصوب می شوید.