اخبار و رویدادها: ثبت نام رقابت های درون دانشگاهی کارکنان به مناسبت دهه فجر

ثبت نام رقابت های درون دانشگاهی کارکنان به مناسبت دهه فجر
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۴- ۱۳:۴۷:۴۷

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از آغاز ثبت نام رقابت های درون دانشگاهی کارکنان این دانشگاه به مناسبت گرامیداشت دهه فجر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،دکتر علی حسنی با اعلام خبر ثبت نام رقابت های درون دانشگاهی کارکنان این دانشگاه به مناسبت گرامیداشت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزود: این دوره از رقابت ها در 9 رشته ویژه کارکنان مرد و پنج رشته برای خواهران برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: فوتسال،والیبال، بسکتبال،تنیس روی میز،بدمینتون،شنا،تیراندازی و آمادگی جسمانی از رشته های اعلام شده ویژه آقایان است.
دکتر حسنی اظهار داشت: کارکنان خانم نیز می توانند در رشته های والیبال 4 نفره، بدمینتون،شنا، تیراندازی و آمادگی جسمانی با هم رقابت کنند.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود با بیان اینکه زمان برگزاری مسابقات و قرعه کشی تیم ها توسط سرپرستان رشته های ورزشی اعلام خواهد شد گفت: علاقمندان جهت ثبت نام به سرپرستان تیم ها مراجعه کنند.
وی افزود: تویه درواری، کاکایی، غلامی، اخیانی، پندارپور،توحید نژاد،خراطها،پیشدادیان و مجتبی حیدری به ترتیب سرپرستان تیم های فوتسال کارکنان،فوتسال اعضاء هیات علمی، والیبال چهار نفره،بسکتبال،تنیس روی میز،بدمینتون،شنا،تیراندازی و آمادگی جسمانی هستند.
دکتر حسنی اضافه کرد: یعقوبی،ناظمی، و نوروزی نیز سرپرستی تیم های والیبال، بدمینتون،شنا،تیراندازی و آمادگی جسمانی رقابت های کارکنان خانم را بر عهده دارند

کلمات کلیدی: #تربیت بدنی #دهه فجر #