اخبار و رویدادها: اطلاعیه وام بنیاد علوی ( نیمسال دوم 94 )

اطلاعیه وام بنیاد علوی ( نیمسال دوم 94 )
یکشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۴- ۰۹:۳۷:۵۶

به منظور حمایت مالی از دانشجویـان روزانـه و نوبت دوم مستعد کم بضاعت دانشگاه به پیوست دستورالعمل جدید استفاده از تسهیلات وام بنیـاد علـوی اعلام می گردد.

1- وام مذکور به دانشجویان دوره روزانه و نوبت دوم تعلق می گیرد .
2- ارائه نامه کسر از حقوق کارکنان رسمی ،پیمانی و قراردادی دستگاههای دولتی به عنوان تضمین وام (عنوان نامه به وزرات علوم تحقیقات و فن آوری قید شده باشد .)
3- با توجه به اینکه واریز وام مذکور از طریق بانک سینا امکان پذیر است لذا متقاضیان باید در بانک مذکور افتتاح حساب نمایند.
4- دارا بودن اولویت نیـــاز مالی
5- بالا بودن ضریب محرومیت محل سکونت
6- دارا بودن معـــــدل 14
7- دانشجو در هیچ یک از سازمانها ، ادارات ،نهادها و ارگانهای دولتی و غیردولتی شاغل به خدمت نباشد.
دانشجویان حائز شرایط ذیل در اولویت دریافت وام بنیاد می باشند :
1- نفرات اول تا سوم مسابقات قرآنی دانشگاهها و مسابقات قرآنی بین المللی
2- بسیجی فعال با تایید ارگانهای ذیربط
3- رزمنده و فرزند رزمنده ( حداقل 6 ماه در جبهه )
4- آزاده ، فرزند آزاده ، جانباز و فرزند جانباز (حداقل 50 درصد ) و فرزند شهید
مبلغ وام و مدت زمان آن
دانشجویان مجرد در هر ترم : 6،000،000 ریال
دانشجویان متاهل در هر ترم : 8،000،000 ریال
مدت وام : کارشناسی 8 نیمسال ، کارشناسی ارشد 6 نیمسال و دوره دکترا 8 نیمسال
باز پرداخت وام
1- باز پرداخت وام دوسال بعد از فراغت از تحصیل به صورت اقساط و یا یکجا می باشد .
2- دانشجویانی که بلافاصله به مقاطع بالاتر می روند یا مشمول نظام وظیفه می باشند مطابق قوانین صندوق رفاه عمل خواهد شد .
متقاضیان میبایست حداکثرتا تاریخ 1/12/94 جهت تکمیل فرم وام بنیاد علوی به اداره رفاه دانشجویی مراجعه نمایند.
در خاتمه یادآوری می شود که واریز وام بعد از تایید توسط بنیاد علوی صورت می پذیرد ، لذا ارائه مدارک وام صرفاً به منزله دریافت وام نمی باشد .
اداره رفاه دانشجویی