اخبار و رویدادها: شرکت خادمین هیات مذهبی فاطمیون دانشگاه شاهرود درپیاده روی اربعین

شرکت خادمین هیات مذهبی فاطمیون دانشگاه شاهرود درپیاده روی اربعین
شنبه ۷ آذر ۱۳۹۴- ۱۴:۰۱:۴۹

مسئول هیات مذهبی فاطمیون دانشگاه شاهروداز اعزام 20 نفر از خادمین این هیات، در پیاده روی بزرگ اربعین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مسعود صفری فرد با بیان اینکه تعداد 20 نفر از خادمین هیات مذهبی فاطمیون این دانشگاه در پیاده روی بزرگ اربعین شرکت می کنند، افزود: این تعداد همراه دیگر زائرین از مرز مهران خارج و وارد خاک عراق شدند.

وی تصریح کرد: این تعداد زائر به طور رسمی در دفاتر زیارتی استان سمنان ثبت نام و اعزام شدند.

صفری در بخش دیگری با تاکید بر عظمت اربعین حسینی (ع) اظهار داشت: زیارت اربعین کسب معرفت و تجدید پیمان با ولایت ائمه اطهار(ع) است.

مسئول هیات مذهبی فاطمیون دانشگاه شاهرود اضافه کرد: امام حسن عسکری (ع) در آن روایت مشهور که نشانه‌های یک مومن را برمی‌شمرد، یکی از این علامت‌ها را زیارت اربعین می‌داند که این زیارت از نظر ائمه و معصومین (ع) ویژگی و اهمیت خاصی دارد.