اخبار و رویدادها: شرکت یکصد دانشجو در اردوی حوزه علوم اسلامی دانشگاه شاهرود

شرکت یکصد دانشجو در اردوی حوزه علوم اسلامی دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۹۴- ۱۴:۵۶:۲۷

شرکت یکصد دانشجو در اردوی حوزه علوم اسلامی دانشگاه شاهرود

یکصد دانشجوی دختر و پسر دانشگاه شاهرود در اردوی آموزشی تفریحی حوزه علوم اسلامی دانشگاه شاهرود در اردوگاه آموزشی دانشگاه شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، اردوی آموزشی تفریحی حوزه علوم اسلامی دانشگاه شاهرود بیست و نهم آبان ماه سال جاری با شرکت یکصد از دانشجویان دختر و پسر در اردوگاه آموزشی دانشگاه برگزار شد.

این اردوی فرهنگی- تفریحی، چهارشنبه 27 آبان ماه سال جاری از ساعت 17 بعد ازظهر لغایت پنج شنبه 28 آبان ماه ویژه پسران و از ساعت 17 پنج شنبه 27 آبان ماه الی 29 این ماه ویژه خواهران خواهد بود.

برگزاری کلاس های کارگاهی معرفت شناسی، غرب شناسی، خدا شناسی، تشکیل حلقه های معرفت با حضور اساتید حوزه علوم اسلامی دانشگاه شاهرود و حضور دو تن از اساتید قم، حجت الاسلام نبویان و حجت الاسلام بلند قامت و همچنین ورزش صبحگاهی در قالب کوهنوردی را می توان از جمله برنامه های این اردوی دو روزه نام برد.

اردوگاه آموزشی دانشگاه شاهرود در دهملا، کیلومتر 14 جاده اصلی شاهرود - دامغان و در کیلومتر 12جاده فرعی منطقه تپال قرار گرفته و جزء اولین معادن آموزشی ایران و چهارمین معدن آموزشی جهان است.

برخورداری اردوگاه از آب گوارا، هوای دل‍‍پذیر، فضای سبز، محیط زیست و جاذبه های طبیعی منحصر به فرد، وجود معدن آموزشی و انواع آموزه های زمین شناسی، آلاچیق ها و سکوها در لابلای درختان همگی امکاناتی هستند که از این مجموعه یک اردوگاه آموزشی زیبا و چشم نواز ساخته است.